סלט דגים תאילנדי עם קמח כוסמין לבן
שף אבי ביטון
טיגון: מחבת טפלון
לדגים
3 פילה לברק חתוך לקוביות קטנות, ללא עור
2 כפות קמח כוסמין לבן מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י לקימוח
מלח
שמן עמוק לטיגון
לסלט
צרור עלי נענע
צרור עלי כוסברה
צרור עלי בזיליקום
רבע כרוב לבן פרוס דק
1 גזר פרוס לגפרורים
חופן בוטנים קלויים
לוינגרט
2 כפות ממרח שומשום קוקוס
כף רוטב סויה
מיץ מלימון 1
כף שמן שומשום
2 כפות סילאן
1 ס"מ ג'ינג'ר מגורד
אופן ההכנה
בצק
קוצצים את הירקות.
מערבבים את כל חומרי הרוטב בבלנדר מוט.
מקמחים את קוביות הדגים ומטגנים בשמן עמוק במשך דקה משני הצדדים.
מערבבים את הירקות עם הדגים ומוסיפים את הרוטב.