קוביות חלווה וקוקוס מקמח כוסמין לבן

אסטלה

אפייה: ‬תבנית סיליקון בצורת קוביות, 150 מעלות, 12-10 דקות

לשטרויזל

70 גרם קמח כוסמין לבן (אפשר גם קמח כוסמין מלא 100% או קמח כוסמין 70% מנופה) מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
70 גרם חמאה קרה בקוביות
70 גרם סוכר חום דמררה

לקוביות חלווה-קוקוס

100 גרם ממרח חלווה-קוקוס
40 גרם סירופ גלוקוז מומס

קוקוס טחון לקישוט

אופן‭ ‬ההכנה‭

מכינים את השטרויזל:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחדיו את כל החומרים עד שמקבלים תערובת פירורית.

מעבירים למגש עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות כ-12-10 דקות עד שמתקבל גוון זהוב.

מקררים היטב.

מכניסים את השטרויזל המוכנים יחד עם ממרח החלווה-קוקוס וסירופ הגלוקוז לקערת ומערבבים את החומרים יחד עד לאיחוד.

משטחים בתבנית סיליקון בצורת קוביות ומקררים היטב.

מחלצים מהתבנית וטובלים בקוקוס טחון.

אפשר להגיש בניירות אריזה צבעוניים.

לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל

הטחנות הגדולות של א"י, חיפה 

ראש השנה