עוגיות סהרונים מושלמות

שף קונדיטורית נעה עינת

אפייה: 65-50 עוגיות, 12-10 דקות, תנור מחומם ל-180 מעלות

לבצק

200 גרם חמאה רכה

קורט מלח

100 גרם אבקת סוכר

1/2 כפית מחית וניל איכותית

2 כפות חלב

200 גרם שקדים טחונים

210 גרם קמח כוסמין לבן מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

40 גרם קורנפלור

1 כפית אבקת אפייה

להגשה

אבקת סוכר

אופן‭ ‬ההכנה‭

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד חמאה, מלח, אבקת סוכר, מחית וניל וחלב לתערובת אוורירית מאוד וקרמית.

מנקים את דפנות המיקסר בעזרת לקקן ומוסיפים שקדים טחונים, קמח, קורנפלור ואבקת אפייה.

מערבבים רק עד לקבלת גוש בצק.

יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומעצבים כל אחד מהם לצורת סהר.

מניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים במשך כ-12-10 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות מעט.

מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל

הטחנות הגדולות של א"י, חיפה 

עוגיות

עוגיות