כריך ממרח עגבניות מיובשות וגבינת עיזים

לחם סיידר מנורמנדי, ממרח עגבניות מיובשות, גבינת עיזים, נבטי חמניה, שמן זית, מלח ופלפל שחור

מורחים שכבה נאה של ממרח עגבניות מיובשות, מפוררים מעל גבינת עיזים ונבטי חמניה. מטפטפים מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור. (ניתן להכניס לתנור על חום גבוה למס' דק')

ממרח עגבניות מיובשות

1 צנצנת עגבניות מיובשות בשמן זית

2 שיני שום קצוצות

1 כוס עלי בזיליקום

1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת

שמן זית

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

מערבבים במעבד מזון או בלנדר עגבניות מיובשות עם שמן זית, שום, בזיליקום וגבינת פרמזן עד שהעגבניות קצוצות דק. אם צריך מוסיפים עוד שמן זית לקבלת מרקם של ממרח. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

מאחסנים במקרר או במקפיא בכלי אטום.

למתכון לחם סיידר מנורמנדי של ערן בורקין

לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל

הטחנות הגדולות של א"י, חיפה 

כריכים

כריכים

צילום: מנחם גרייבסקי