כריך גבינת מסקרפונה וריבת תות שדה מהירה

לחם לוז "N" מור, גבינת מסקרפונה, ריבת תותים

מורחים שכבה נאה של גבינת מסקרפונה על לחם לוז "N" מור, ומעליה ריבת תותים.

למלית ריבת תות שדה

1/2 ק"ג תותים, שטופים וקצוצים גס

150 גרם (3/4 כוס) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

מערבבים בסיר כבד תותים, סוכר ומיץ לימון.

מבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מגבירים את האש ומביאים לרתיחה.

מערבבים לעיתים קרובות. מועכים מעט את התותים תוך כדי ערבוב, עד שהריבה מסמיכה ומצפה גב של כף (כ-10 דק').

מעבירים לצנצנת מעוקרת ומקררים לטמפרטורת החדר.

סוגרים את הצנצנת ושומרים במקרר (ניתן להקפיא).

למתכון לחם לוז "N" מור
לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל

הטחנות הגדולות של א"י, חיפה 

כריכים

כריכים

צילום: מנחם גרייבסקי