טחנת הקמח הטחנות הגדולות של א"י מארחת את האופה סער מור​

לקורס מעשי מקצועי - 'הכל על הלחם', ב-3 מפגשים

להרשמה

שם:

שדה חובה

Thank You!

The form has been successfully sent.

טלפון נייד:

שדה חובה

כתובת מייל:

שדה חובה

המפגשים יתקיימו ביום רביעי א' באדר תש"ף 26.2.20, ביום רביעי ח' באדר 4.3.20 וביום חמישי ט' באדר 5.3.20, בשעה 15:00 אחה"צ, בטחנת הקמח הטחנות הגדולות של א"י, רח' חטיבת גולני 40, חיפה.

הסדנה בתשלום. מספר המקומות מוגבל!

במפגש הראשון - תיאוריה ואפייה עם שמרים: לחמניות בי"ס, חלה ובריוש.
במפגש השני - תיאוריה ואפייה עם שאור, פוליש וביגה: בגט, לחם שיפון, פוקצ'ה ובצק מחמצת.

​במפגש השלישי - תיאוריה ואפייה עם מחמצת: לחם מחמצת בסיסי, לחם כריכים, לחם מחמצת מקמח מלא ופיצה.

בקורס נשתמש בקמחים המצוינים של הטחנות הגדולות: קמח לחם, קמח חיטה מלא 100%, קמח כוסמין מלא 100%, קמח שיפון מלא 100% ועוד.

בסיום הסדנה תתקיים מכירת קמחים במחירים מוזלים.

לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל