עוגת שוקולד קוקוס "פלא" ליום העצמאות

אפייה: מיקרוגל, 8 דקות

לעוגה

3 ביצים

200 גרם (1 כוס) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

50 מ"ל (1/4 כוס) שמן זית עדין

140 גרם (1 כוס) כוסמין לבן מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

60 גרם (3 כפות) שוקולית

60 גרם (3 כפות) פודינג שוקולד

3/4-1/2 כוס קוקוס (תלוי כמה אוהבים)

10 גרם (1 חבילה) אבקת אפייה

240 מ"ל (1 כוס) מים רותחים - חשוב שהמים יהיו רותחים

אופן‭ ‬ההכנה‭

מערבבים את כל החומרים מלבד המים הרותחים.

מוסיפים את המים ומקבלים בלילה נוזלית מאוד!

שופכים לתבנית חד פעמית עגולה, זכוכית או סיליקון.

מכניסים למיקרוגל לאפייה בעוצמה הכי גבוהה. מתחילים מ-8 דקות ובודקים בעזרת קיסם אם מוכן. אם הקיסם רטוב מוסיפים עוד דקה.

מוציאים מהמיקרוגל ומפזרים מיד שוקולד צ׳יפס מעל. מקררים לפני שאוכלים.

** ניתן לקרר ולשפוך גאנש שוקולד מעל או קצפת.

לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל

הטחנות הגדולות של א"י, חיפה 

צילום: מנחם גרייבסקי

יום העצמאות