עוגיות שיבולת שועל עם‭ ‬שוקולד‭ ‬מריר‭ ‬ודובדבנים

אפייה: תנור מחומם ל-180 מעלות, 12-10 דקות

חומרים

210 גרם (1.5 כוסות) קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

200 גרם (1 כוס) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

1 כף סוכר חום

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1 כפית הל טחון

1/2 כפית מלח

1 ביצה

120 גרם חמאה לא מלוחה, מומסת

60 מ"ל (1/4 כוס) חלב

3/4 1 כוסות שיבולת שועל (לא אינסטנט)

1 כוס שוקולד צ'יפס מריר

1 כוס דובדבנים טריים, מגולענים וקצוצים גס

אופן ההכנה

מערבבים בקערה גדולה קמח, סוכר, סוכר חום, אבקת סודה לשתייה, הל ומלח.

טורפים מעט את הביצה ומוסיפים לקמח יחד עם החמאה המומסת, חלב ושיבולת שועל.

מוסיפים את השוקולד צ'יפס.

מקפלים פנימה את הדובדבנים, לא מערבבים יותר מדי.

בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מניחים בעזרת כפית עוגיות במרחק 5 ס"מ בין כל עוגייה (העוגיות מתרחבות באפייה).

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, 12-10 דק', עד שמתחילות להזהיב בשוליים.

לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל

הטחנות הגדולות של א"י, חיפה 

עוגיות

עוגיות