טחנת הקמח הטחנות הגדולות של א"י
מארחת את האופה יובל זיו ממאפיית ברויטמן, אילת
לסדנה מעשית מקצועית
לאפיית לחמי שיפון
להרשמה לסדנה זו
שם:
שדה חובה
Thank You!
The form has been successfully sent.
טלפון נייד:
שדה חובה
כתובת מייל:
שדה חובה
הסדנה בת 2 מפגשים
- מפגש ראשון יתקיים ביום רביעי ח' בשבט תשע"ח 24.1.18 בשעה 16:30 אחה"צ
- מפגש שני יתקיים למחרת, ביום חמישי ט' בשבט תשע"ח 25.1.18 בשעה 15:30 אחה"צ
- כתובת: רח' חטיבת גולני 40, חיפה
- משך כל מפגש 4 שעות
- הסדנה בתשלום
- מספר המקומות מוגבל!
להרשמה לסדנה זו
שם:
שדה חובה
Thank You!
The form has been successfully sent.
טלפון נייד:
שדה חובה
כתובת מייל:
שדה חובה
בסדנה נכיר את השיפון, דרגות טחינה וסוגי קמחים
נכין מחמצת שיפון ונבין למה עדיף לעבוד דווקא איתה
נקבל "הוראות הפעלה" למחמצת
נלוש בצקים עשירים בשיפון ונבין את ההבדל לעומת לישת בצקים מבוססי קמח חיטה
- בסדנה נכין:
- לחם שיפון, כוסמין וגרעינים
- לחם שיפון שטוח
- לחם שיפון 70%
- לחם שיפון כריכים
- לחם בורודינסקי
- לחם פומפרניקל
מתנה לכל משתתף!
בסיום הסדנה תתקיים מכירת קמחים במחירים מיוחדים לסדנה.
להרשמה לסדנה מלאו את הטופס: