טחנת הקמח הטחנות הגדולות של א"י מארחת את השף רמי סויסה
לסדנה מעשית מקצועית איטלקית.
בסדנה המקצועית נלמד להכין קנלוני גבינות ופורטבלו ברוטב רוזה מוקרם, רביולי חצילים וגבינת פטה בחמאת בזיליקום ושום, פוקצה סרדינים, סלט סלק ואגסים פרוסים, גבינת רוקפור ורוטב הדרים וטירמיסו אישי.
בסדנה נשתמש בסמולינה דורום איטלקית, קמח לבן, סולת חיטה - הקמחים המצוינים של הטחנות הגדולות. בסיום הסדנה תתקיים מכירת קמחים במחירים מוזלים.
הסדנה תתקיים ביום רביעי כ"ו בחשון תשע"ח 15.11.17, בשעה 16:30 אחה״צ, בטחנת הקמח הטחנות הגדולות של א"י, רח' חטיבת גולני 40, חיפה.
הסדנה בתשלום. מספר המקומות מוגבל!
משך הסדנה כ-3-4 שעות.
להרשמה
שם:
שדה חובה
Thank You!
The form has been successfully sent.