טחנת הקמח הטחנות הגדולות של א"י מארחת את האופה סער מור
לקורס מעשי מקצועי - 'הכל על הלחם', ב-3 מפגשים
להרשמה
שם:
שדה חובה
Thank You!
The form has been successfully sent.
טלפון נייד:
שדה חובה
כתובת מייל:
שדה חובה
המפגשים יתקיימו ביום רביעי א' באדר תש"ף 26.2.20, ביום רביעי ח' באדר 4.3.20 וביום חמישי ט' באדר 5.3.20, בשעה 15:00 אחה"צ, בטחנת הקמח הטחנות הגדולות של א"י, רח' חטיבת גולני 40, חיפה.
הסדנה בתשלום. מספר המקומות מוגבל!
במפגש הראשון - תיאוריה ואפייה עם שמרים: לחמניות בי"ס, חלה ובריוש.
במפגש השני - תיאוריה ואפייה עם שאור, פוליש וביגה: בגט, לחם שיפון, פוקצ'ה ובצק מחמצת.
במפגש השלישי - תיאוריה ואפייה עם מחמצת: לחם מחמצת בסיסי, לחם כריכים, לחם מחמצת מקמח מלא ופיצה.