בראוניז שחיתות
אפייה: תנור מחומם ל-170 מעלות, 25 דקות, תבנית מרובעת 22 ס"מ
חומרים
120 גרם חמאה
114 גרם שוקולד מריר
250 גרם סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
3 ביצים
70 גרם + 2 כפות (1/2 כוס + 2 כפות) קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
1/4 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
280 גרם מיני מרשמלו או מרשמלו גדול חתוך לרבעים
85 גרם סוכריות טופי כרמל
85 גרם שוקולד צ'יפס חלב או שברי שוקולד חלב
1 כוס שברי אגוזי מלך
אופן ההכנה
משמנים ומרפדים תבנית אפייה מרובעת.
מניחים שוקולד וחמאה בקערת זכוכית. ממיסים במיקרוגל ומניחים בצד.
מקציפים ביצים וסוכר בקערת מיקסר במהירות בינונית, עד לקבלת קציפה תפוחה וסמיכה.
מוסיפים באיטיות את השוקולד המומס.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים רק עד לאיחוד.
יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת והמרופדת. מחליקים את הבלילה עם לקקן.
מפזרים מעל באופן שווה, את המרשמלו, הטופי, השוקולד צ'יפס ושברי האגוזים.
אופים כ-25 דק' בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שקיסם שננעץ בפנים יוצא לח.