כריך קפרזה

לחם לוז "N" מור, פסטו, עגבנייה, מוצרלה די באפולו (מוצרלה במים), עלי בזיליקום טריים, שמן זית, מלח ופלפל

כריך בסגנון איטלקי, רענן וקל להכנה.

מורחים שכבה של פסטו, מסדרים פרוסות של עגבנייה אדומה ופרוסות של מוצרלה די בופאלו טרייה. מפזרים מעל מעט בזיליקום טרי קצוץ. מטפטפים שמן זית איכותי, מלח ופלפל שחור

חומרים לפסטו

1/2 כוס צנוברים

4-3 שיני שום

3 כוסות עלי בזיליקום טריים

1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת

1/2 כוס שמן זית איכותי

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

מערבבים במעבד מזון או בלנדר, צנוברים, שום, גבינה ועלי בזיליקום.

מוסיפים את השמן בזרם איטי, בזמן שהמעבד עובד, לקבלת מרקם של ממרח.

מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם האישי שלכם.

מנקים עם לקקן את צידי הקערה ומערבבים שוב לוודא שכל החומרים התערבבו היטב.

מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר או מקפיא.

למתכון לחם לוז "N" מור של פת שטינבך

לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל

הטחנות הגדולות של א"י, חיפה 

כריכים

כריכים

צילום: מנחם גרייבסקי