כריך אבוקדו וגבינת מוצרלה

לחם לוז "N" מור, סלט אבוקדו, גבינת מוצרלה, מלפפון, בצל ירוק

סלט אבוקדו חמצמץ, פרוסות מוצרלה וירקות עסיסיים מעל.

סלט אבוקדו

3 אבוקדו בשלים

1/2 כוס בצל סגול קצוץ

1/2 כוס כוסברה קצוצה

1/3 כוס פלפל ירוק חריף

1/8 כוס מיץ לימון או לפי הטעם

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג. מוסיפים את יתר החומרים. מערבבים היטב.

טועמים ומתקנים מלח, פלפל, מיץ לימון לפי העדפה.

למתכון לחם לוז "N" מור של פת שטינבך

לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל

הטחנות הגדולות של א"י, חיפה 

כריכים

כריכים

צילום: מנחם גרייבסקי