בצק פריך לפאי

בצק עדין ומהיר לכל סוגי הפאי

לבצק

210 גרם (1.5 כוסות) קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

125 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

60 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר, מנופה

3 חלמונים

2 כפיות תמצית וניל

1 כף מים קפואים

אופן ההכנה

מכניסים קמח, חמאה קרה ואבקת סוכר למעבד מזון. מעבדים בפולסים לקבלת מרקם של פירורי לחם.

בעוד המנוע עובד מוסיפים את החלמונים ותמצית הוניל.

מוסיפים את המים ומעבדים רק עד לקבלת כדור בצק.

מוציאים מהמעבד, משטחים את הבצק לגודל הרצוי, עוטפים בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה.

* ניתן להקפיא את הבצק.

לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל

הטחנות הגדולות של א"י, חיפה 

פאי

פאי