www.facebook.com/hagdolot.co.il
קישור לחשבון האינסטגרם של הטחנות הגדולות
להזמנת משלוחים לחץ כאן
רביולי‭ ‬מטוגן עם גבינת מסקרפונה ‬ותפוחי עץ

רביולי‭ ‬מטוגן עם גבינת מסקרפונה ‬ותפוחי עץ

שף רמי סויסה
חומרים‭

לבצק פסטה צהובה

130  גרם סמולינה דורום איטלקית מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
2  חלמוני ביצה L 
1 ביצה שלמה
קורט מלח

למילוי

1 תפוח עץ גרנד-סמיט קלוף וחתוך לקוביות
2 כפיות סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
50 גרם חמאה
50 גרם גבינת מסקרפונה
3 עלי נענע קצוצים
1/2 לימון מגורר

אופן‭ ‬ההכנה‭‬

עורמים תלולית של סמולינה דורום ע״ג משטח העבודה.
יוצרים גומה במרכזה, מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים לבצק.

 

ממיסים חמאה במחבת ומאדים את תפוחי העץ על אש קטנה יחד עם הסוכר עד שמתרככים. מצננים ומוסיפים נענע, לימון וגבינה, טועמים ומשפרים טעם.

מרדדים בצק במכונה למס׳ 6 וקורצים עיגולים. ממלאים ומקפלים לחצי סהר.
מחממים שמן עמוק בחום בינוני ומטגנים את הרביולי. מוציאים לנייר סופג.
מניחים כדור גלידה וניל, מזלפים רוטב מייפל ואבקת סוכר מעל ומגישים.

לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל
ראש השנה

צילום: מנחם גרייבסקי