עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

אפייה: תבנית 22x33 ס"מ או תבניות אישיות, 170 מעלות

חומרים

70 גר' (1/2 כוס) קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

28 גר' (4 כפות) קורנפלור

1 אינסטנט פודינג וניל

6 ביצים

100 גר' (1/2 כוס) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

1 סוכר וניל

1 כפית תמצית / משחת וניל

2 שמנת חמוצה 27%

1 ק"ג גבינה לבנה 9% 

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה.

יוצקים לתבנית מלבנית 22x33 או לתבניות אישיות.

אופים 30 דק' בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, מנמיכים את הטמפרטורה ל-150 מעלות ואופים עוד 30 דק' עד שהעוגה יציבה.

שימו לב – העוגה אינה משחימה כלל, צבעה נשאר לבן.

מומלץ לחרוץ ריבועים בעוגה בעודה חמה.

לעוגת גבינה שיש: מפרידים 1/3 מהבלילה לקערה נפרדת ומוסיפים 2 כפות שוקולד השחר / נוטלה. יוצקים מעל הבלילה הלבנה ובעזרת סכין יוצרים את מראה השיש.

מומלץ להגיש את העוגה עם סירופ מייפל חם מעל או ריבה ביתית.

לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל
סודות המרה
סודות אפייה
טיפים

הטחנות הגדולות של א"י, חיפה 

שבועות

צילום: מנחם גרייבסקי