www.facebook.com/hagdolot.co.il
קישור לחשבון האינסטגרם של הטחנות הגדולות
להזמנת משלוחים לחץ כאן

סדנאות אפייה מעשיות מקצועיות בטחנת הקמח "הטחנות הגדולות"

סדנאות אפייה מעשיות מקצועיות 

הטחנות הגדולות של א״י, חיפה

מדיניות ביטולים: קיום הסדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי.

עם ההרשמה יחויב הלקוח ב-25% ממחירה של הסדנה כמקדמה אשר לא תוחזר. במקרה של ביטול מעל 72 שעות ממועד הסדנה, דמי המקדמה ישמשו להרשמה בסדנה הבאה.

במקרה של ביטול פחות מ-72 שעות לפני מועד הסדנה שנקבע, יחויב הלקוח ב-50% ממחירה.

במקרה של ביטול פחות מ-24 שעות לפני מועד הסדנה יחויב הלקוח במחיר מלא.

סדנה מעשית מקצועית לאפיית לחמי שיפון.​ עם יובל זיו ממאפיית לחם ברויטמן, אילת.
רמה: אופים מתקדמים המנוסים בעבודה עם מחמצת.

20.12.17
+21.12.17

 

בסדנה נכיר את השיפון, דרגות טחינה וסוגי קמחים; נבין למה עדיף לעבוד עם מחמצת שיפון; נקבל "הוראות הפעלה" למחמצת; נלוש בצקים עשירים בשיפון ונבין את ההבדל לעומת לישת בצקים מבוססי קמח חיטה.

צילום: מאפיית ברויטמן

סדנה מעשית מקצועית לאפיית לחמי מחמצת ושאור מקמחים עתיקים.​ עם סער מור - מחשבות על לחם.
רמה: מתקדמים. 

14.12.17

 

בסדנה נכין לחמים על בסיס מחמצת שאור מקמחים עתיקים, קמח אמר מלא 100% וקמח אינקורן מלא 100%, כוסמין מלא 100% ועוד.

צילום: מנחם גרייבסקי 

סדנה מעשית מקצועית לאפיית לחמי מחמצת עם עמית יחיאלי - לא על הלחם לבדו. רמה: מתחילים. 

23.11.17

בסדנה נכיר את בסיס העבודה עם קמח ועם מחמצת.
נדבר על סוגי קמחים וצורת העבודה איתם, נכין לחמי מחמצת ונדבר על לישה נכונה, עיצוב לחם וקריצה נכונה וכמובן - על מחמצות.​​

צילום: עמית יחיאלי

סדנה איטלקית מעשית מקצועית עם רמי סויסה.

רמה: מתחילים. 

15.11.17

בסדנה המקצועית נלמד להכין קנלוני גבינות ופורטבלו ברוטב רוזה מוקרם, רביולי חצילים וגבינת פטה בחמאת בזיליקום ושום, פוקצה סרדינים, סלט סלק ואגסים פרוסים, גבינת רוקפור ורוטב הדרים וטירמיסו אישי.

צילום: מנחם גרייבסקי 

סדנת אפייה מעשית מקצועית של מאפים ושוקולד עם שי גולן, זוכה בייקאוף ישראל

רמה: מתחילים. 

14.11.17

 

בסדנה נכין מאפים עתירי פחמימות:

חלה מתוקה עם חמאה פסיכית.

קראנצים של שוקולד. המון שוקולד.

בריוש. אישי. מיני. וגם בחלה. עגולה.

צילום: שי גולן 

סדנת אפייה מעשית מקצועית של מאפים איטלקיים עם שף רמי סויסה. רמה: מתחילים. 

5.11.17

בסדנה המקצועית נכין מאפים איטלקיים מטוסקנה, נאפולי, מילאנו וונציה:
טורטה רוסטיקה – מהמטבח הטוסקני, מאפה שושנים  – מהמטבח הנפוליטני, פנזרוטי – כיסוני בצק ממולאים – מהמטבח המילנזי, וקיש רויאל עם אגסים מקורמלים  – מהמטבח הונציאני.​

צילום: מנחם גרייבסקי 

מיני קורס מעשי מקצועי לאפיית לחמי מחמצת ושאור.​

עם סער מור - מחשבות על לחם. מפגש כפול.
רמה: מתחילים. 

2.11.17 + 9.11.17​

 

מיני קורס בן 2 מפגשים בו נכין לחמים על בסיס מחמצת ושאור החל משלב הלישה ועד האפייה, כולל התְפּחת הבצקים ועיצוב הלחמים. במפגש השני נכין לחמי שאור בהידרציה גבוהה מקמחים מלאים, ונשלב בהם אמר ואינקורן - קמחים עתיקים.

צילום: מנחם גרייבסקי 

סדנת אפייה מעשית מקצועית של לחמי מחמצת ושאור.​

עם סער מור - מחשבות על לחם, רמה: מתחילים.

26.10.17​

בסדנה נלמד ונכין לחמים על בסיס מחמצת ושאור החל משלב הלישה ועד האפייה, כולל התְפּחת הבצקים ועיצוב הלחמים.

סער יגלה את הסודות המקצועיים של אפיית לחם ואיך מיישמים אותם באפייה ביתית.

צילום: מנחם גרייבסקי 

סדנת פסטה מעשית מקצועית.​ עם רמי סויסה.

רמה: מתחילים.​

18.10.17​

בסדנה המקצועית נלמד את כל שלבי הכנת הפסטה מהכנת הבצק ועד להגשת הפסטה: נכין בצק פסטה בסיסי ובטעמים שונים, נלמד טכניקה לעיבוד הבצק ונכין מנות מגוונות – רביולי / טורטליני / פטוצ'יני בצורות שונות, וכמובן שלא נוותר על מנות קינוח מפסטה

 

צילום: מנחם גרייבסקי 

סדנת אפייה מעשית מקצועית של לחמי מחמצת ושאור בהידרציה גבוהה.​ עם סער מור - מחשבות על לחם, רמה: מתקדמים. 

12.9.17​

 

סדנת לחמי מחמצת ושאור מקמחים מלאים; קמח חיטה מלא, אמר, שיפון וכוסמין. איך אופים לחמים מקמחים מלאים בלבד, איך משתנים אחוזי המים בבצק בהתאם ואיך עובדים עם בצקים רטובים במיוחד.​

צילום: מנחם גרייבסקי

סדנת אפייה מעשית מקצועית לראש השנה עם רות אוליבר, רמה: מתחילים.

11.9.17​

סדנה מיוחדת וחגיגית במיוחד בה נכין מאפים מקוריים מבצקים מיוחדים - מאפה במלית דלעת וגבינה מלוחה, טארט תפוח בדבש על קרם פיסטוק עם בסיס מיוחד, טארט טרופיזיאן מבצק בריוש ומאפי שמרים נוספים.

חג שמח!

צילום: רות אוליבר

סדנת אפייה מעשית מקצועית של חלות ולחמים מיוחדים לראש השנה​ עם סער מור - מחשבות על לחם, רמה: מתחילים ומתקדמים.

7.9.17​

 

סדנת לחמים וחלות חגיגית ומיוחדת ברוח החג, סימניו ומנהגיו. לחם תפוחים ותמרים, חלת חג חגיגית ועוד הפתעות והכל משמרים - כמיטב המסורת במשפחתו של סער, מתאימים בדיוק לארוחת החג.

צילום: מנחם גרייבסקי

סדנת אפייה מעשית מקצועית של לחמי מחמצת ושאור בהידרציה גבוהה.​ עם סער מור - מחשבות על לחם, רמה: מתקדמים. 

24.8.17​

 

סדנת לחמי מחמצת ושאור מקמחים מלאים; קמח חיטה מלא, אמר, שיפון וכוסמין. איך אופים לחמים מקמחים מלאים בלבד, איך משתנים אחוזי המים בבצק בהתאם ואיך עובדים עם בצקים רטובים במיוחד.​

צילום: מנחם גרייבסקי

סדנת אפייה מעשית מקצועית של לחמי מחמצת ושאור.​

עם סער מור - מחשבות על לחם, רמה: מתחילים.

20.8.17​

בסדנה נלמד ונכין לחמים על בסיס מחמצת ושאור החל משלב הלישה ועד האפייה, כולל התְפּחת הבצקים ועיצוב הלחמים.

סער יגלה את הסודות המקצועיים של אפיית לחם ואיך מיישמים אותם באפייה ביתית.

צילום: מנחם גרייבסקי

סדנת אפייה מעשית מקצועית של לחמי מחמצת ושאור.

עם אורן חג'ג' - אדון שיפון. רמה: מתקדמים. 

13.8.17​

 

סדנת לחמי מחמצת ושאור מקמח שיפון מלא 100%, קמח חיטה מלא 100%, קמח לחם מועשר וכוסמין מלא 100%. 

צילום: מנחם גרייבסקי

סדנת אפייה מעשית מקצועית מאפה לחם סובב עולם.

עם רות אוליבר, רמה: מתחילים.

2.8.17​

בסדנה נכין לחמים מסביב לעולם: גוזלמה - מאפה בצק טורקי ממולא תרד וגבינות, קונג יו בינג - מאפה לחם סיני ממולא בבצל ירוק ועשבי תיבול, טורטיות מקסיקניות מהם נכין קסדיות ממולאות בעגבניות, גבינה, שום בזיליקום, נאן הודי מושלם עם שום, קצח ועשבים בטכניקה ביתית; ולחם חוטים מרוקאי מדהים!

צילום: דניאל לילה

סדנת אפייה מעשית מקצועית של אפיית לחמי מחמצת עם עמית יחיאלי - לא על הלחם לבדו, רמה: מתחילים.

30.7.17​

בסדנה נכיר את בסיס העבודה עם קמח ועם מחמצת.
נדבר על סוגי קמחים וצורת העבודה איתם, נכין לחמי מחמצת ונדבר על לישה נכונה, עיצוב לחם וקריצה נכונה וכמובן - על מחמצות.​

צילום: עמית יחיאלי

26.7.17 + 3.8.17

 

מיני קורס בן 2 מפגשים בו נכין לחמים על בסיס מחמצת ושאור החל משלב הלישה ועד האפייה, כולל התְפּחת הבצקים ועיצוב הלחמים. במפגש השני נכין לחמי שאור בהידרציה גבוהה מקמחים מלאים, ונשלב בהם אמר ואינקורן - קמחים עתיקים (מורשת).

צילום: מנחם גרייבסקי

סדנת פסטה מעשית מקצועית.

עם שף רמי סויסה, רמה: מתחילים.​

24.7.17​

בסדנה המקצועית נלמד את כל שלבי הכנת הפסטה משלב הבצק ועד להגשת הפסטה: נכין בצק פסטה בסיסי ובטעמים שונים, נלמד טכניקה לעיבוד הבצק ונכין מנות מגוונות – רביולי / טורטליני / פטוצ'יני בצורות שונות, וכמובן שלא נוותר על מנות קינוח מפסטה. עבודה בזוגות!

צילום: מנחם גרייבסקי

סדנת פסטה מעשית מקצועית.​ עם רמי סויסה,
רמה: מתחילים.

17.7.17​

בסדנה המקצועית נלמד את כל שלבי הכנת הפסטה מהכנת הבצק ועד להגשת הפסטה: נכין בצק פסטה בסיסי ובטעמים שונים, נלמד טכניקה לעיבוד הבצק ונכין מנות מגוונות – רביולי / טורטליני / פטוצ'יני בצורות שונות, וכמובן שלא נוותר על מנות קינוח מפסטה

 

צילום: מנחם גרייבסקי

סדנת אפייה מעשית מקצועית של מאפי שמרים מלוחים.​

עם אורן בקר, רמה: מתחילים.

13.7.17​

בסדנה נכין מבחר מאפי שמרים מלוחים - לחם בחוש עם מיקס גרעינים, בייגל קלאסי צרוב, פיצה לכל המשפחה, מאפה שמרים מלוח עם חצילים קלויים, גבינת עיזים ובזיליקום ולחמוני גבינת פרמזן וצ'יפוטלה.

צילום: גלעד לרום

9.7.17​

 

סדנת לחמי מחמצת ושאור מקמחים מלאים; קמח חיטה מלא, אמר, שיפון וכוסמין. איך אופים לחמים מקמחים מלאים בלבד, איך משתנים אחוזי המים בבצק בהתאם ואיך עובדים עם בצקים רטובים במיוחד.​

צילום: מנחם גרייבסקי

29.6.17​

 

סדנת לחמי מחמצת ושאור מקמחים מלאים; קמח חיטה מלא, אמר, שיפון וכוסמין. איך אופים לחמים מקמחים מלאים בלבד, איך משתנים אחוזי המים בבצק בהתאם ואיך עובדים עם בצקים רטובים במיוחד.​

צילום: מנחם גרייבסקי​​

סדנת אפייה מעשית מקצועית של מאפי שמרים וקיפולים.​ עם הקונדיטור גל בוכניק, רמה: מתחילים.

25.6.17​

 

בסדנה נכין מאפי שמרים מתוקים ונלמד שיטות קיפול מקצועיות.​

צילום: מנחם גרייבסקי

סדנת אפייה מעשית מקצועית של טארט צרפתי.​

עם הקונדיטור גל בוכניק, רמה: מתחילים.

18.6.17​

 

בסדנה נכין טארטים צרפתיים, נכיר את סודות המאפה הצרפתי ונחשוב לכמה שעות שאנחנו בפטיסרי בפריז.​

צילום: גל בוכניק

סדנת אפייה מעשית מקצועית של מאפי שמרים וקיפולים.​ עם הקונדיטור גל בוכניק, רמה: מתחילים.​

11.6.17​

 

בסדנה נכין מאפי שמרים מתוקים - בריוש, קרואסון, דניש ועוד, ונלמד שיטות קיפול מקצועיות.​​

צילום: מנחם גרייבסקי

8.6.17​

 

בסדנה נלמד ונכין לחמים על בסיס מחמצת ושאור החל משלב הלישה ועד האפייה, כולל התְפּחת הבצקים ועיצוב הלחמים.

סער יגלה את הסודות המקצועיים של אפיית לחם ואיך מיישמים אותם באפייה ביתית.

צילום: סער מור

סדנת אפייה מעשית מקצועית של לחמים ולחמניות ממחמצת שאור מיוחדים לשבועות.​ עם סער מור - מחשבות על לחם, רמה: מתחילים ומתקדמים.

25.5.17​

 

 

סדנת לחמים ולחמניות מיוחדת לשבועות. נשלב את הקמחים של הטחנות בלחמים ולחמניות מיוחדים לחג. לחמניות עם גבינות, לחמים מגולגלים ולחמים שיתאימו למאכלי החג החלביים ויפארו כל שולחן ומזנון.

צילום: מנחם גרייבסקי​​

21.5.17​

 

בסדנה נחקור את הפוקצ'ות, נלמד ונכין כמה פוקצ'ות שונות מאוד וגם כמה לחמים שונים מאוד מפוקצ'ה. נתאים תוספות וציפויים, נדבר על שמן זית ומטבחים של רומאים.​

 

צילום: אנומראל עוגן​

18.5.17​

בסדנה נכין לחמי מחמצת ופוקאצ'ה בקלות ובפשטות ממחמצת ותיקה משנת 2003 ונחווה עם תומר את אהבתו לאפיית לחמים. תומר יחלוק איתנו את שיטות האפייה הפשוטות בהן הוא מאמין וייתן כלים בעזרתם כל אחד יוכל להתחבר ולאפות לחם נפלא.

תומר יענה כמובן על כל שאלה שתעלה.​

צילום: דניאל חנוך ​​

16.5.17​

 

סדנת לחמי מחמצת ושאור מקמחים מלאים; קמח חיטה מלא, אמר, שיפון וכוסמין. איך אופים לחמים מקמחים מלאים בלבד, איך משתנים אחוזי המים בבצק בהתאם ואיך עובדים עם בצקים רטובים במיוחד.

צילום: מנחם גרייבסקי​​

11.5.17​

 

לאפות על מלא. אז איך עושים לחם שאור שכולו קמח מלא ושלא יצא כבד, חמוץ ודחוס? מה זה קמח מלא בכלל? וקמח 70%? האם הוא באמת הכי בריא? בסדנה נדבר על כל אלו ועוד ונאפה ביחד לחמים מלאים מעולים.​

צילום: אנומראל עוגן

סדנת אפייה מעשית מקצועית: מאפים ברגע בטאבון הביתי (סיר חשמלי).

עם הקונדיטורים גל בוכניק והודיה קליף, רמה: קלי קלות.

4.5.17​

 

 

סדנה איכותית, חדשה ומגוונת - מאפים בקלי קלות באפייה ביתית.​

 

​צילום: משה ווינסטון

27.4.17​

 

בסדנה נלמד ונכין לחמים על בסיס מחמצת ושאור החל משלב הלישה ועד האפייה, כולל התְפּחת הבצקים ועיצוב הלחמים.

סער יגלה את הסודות המקצועיים של אפיית לחם ואיך מיישמים אותם באפייה ביתית.

צילום: מנחם גרייבסקי

לוגו הטחנות הגדולות של ארץ ישראל